Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

«Στηρίζουμε το κόμμα και τον Αντώνη Σαμαρά»

Ενισχυμένη πρέπει να βγει από τις εκλογές η ΝΔ, τονίζει ο Καραμανλής. Τη στήριξη του στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά εκφράζει με κάθε τρόπο ο Κώστας Καραμανλής καθώς, ενόψει εκλογών, διακρίνεται μια....
«επανεμφάνιση» παρουσίας και κινητικότητας του πρώην πρωθυπουργού στο πολιτικό σκηνικό.
Όπως αναφέρει η Real news, η επαναφορά του Γιώργου Βλάχου στην «κομματική γραμμή» ήταν ένα απτό δείγμα ως προς αυτό, σημειώνει η εφημερίδα. Εξάλλου, ο ακραιφνής καραμανλικός βουλευτής της ΝΔ προ ημερών, βρέθηκε στο κατώφλι των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.
Λίγο πριν την ψηφοφορία της δανειακής σύμβασης, στο γραφείο του Κ. Καραμανλή μάλιστα μαζεύτηκαν 17 βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι άκουσαν το εκλογικό σύνθημα «Στηρίζουμε το κόμμα και τον Αντώνη Σαμαρά. Η ΝΔ πρέπει να βγει όσο πιο ενισχυμένη γίνεται από τις εκλογές. Η χώρα, τη Δευτέρα των εκλογών, πρέπει να κυβερνηθεί».
Παρόντες, σημειώνει, ήταν οι βουλευτές Β.Μειμαράκης, Πρ. Παυλόπουλος, Γ. Τραγάκης, Δ. Σιούφας, Μ. Βαρβιτσιώτης, Μ.παπαδόπουλος, Ν.δένδιας, Μ.Σαλμάς, Γ.Παπαθανασίου, Ν.Καντερές, Θ.Μπούρας, Ευ.Αντώναρος, Γ.Ανδριανός, Σπ. Ταλιαδούρος και Θ.Ντάκος.
Ο πρώην πρωθυπουργός πιστεύει ότι τα εκλογικά βέλη της ΝΔ πρέπει να έχουν έναν και μόνο στόχο, το ΠΑΣΟΚ. Όσο για την επίθεση στην Αριστερά, θεωρεί ότι πρέπει να γίνεται με μέτρο. «Εχθρός είναι το ΠΑΣΟΚ. Η επίθεση στην Αριστερά βοηθάει, αλλά κύριος αντίπαλος παραμένει η καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ», λέει, έχοντας κατά νου τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση της ΝΔ.
Τι εκτιμά ο ίδιος πάντως για τις εκλογές; Όπως αναφέρεται, η ΝΔ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα έχει περισσότερες επιλογές από μία... κλείνοντας το μάτι στα όμορα κόμματα της Ακροδεξιάς.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου