Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ "Υποβάθμιση η απομάκρυνσή μου από το ΥΠΕΞ"

Μήνυμα δυσαρέσκειας στέλνει στο Μαξίμου μέσω διαρροών δικών του κύκλων ο ΥΠΕΞ Δημήτρης Αβραμόπουλος για το ότι εμπλέκεται η θέση του ΥΠΕΞ με την ακόρεστη φιλοδοξία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μέσα....
στα 15 υπουργεία και υφυπουργεία που θέλει να αναλάβουν στελέχη του κόμματός του, να είναι και το ΥΠΕΞ. Τη σθεναρή άρνηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου να μετακινηθεί από το Εξωτερικών συναντούν τα σχέδια του πρόέδρου του ΠΑΣΟΚ που εκτός από αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θέλει να αναλάβει και την ηγεσία του ΥΠΕΞ!
Αυτό αναφέρουν ασφλείς πληροφορίες οι οποίες προσθέτουν ότι ο Δ.  Αβραμόπουλος θεωρεί υποβάθμιση οποιαδήποτε μετακίνηση του από το υπουργείο εξωτερικών απειλώντας ευθέως να μη συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Το ζήτημα θα ξεπεραστεί μόνο στην περίπτωση κατά την οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος περιοριστεί αποκλειστικά σε μια θέση αντιπροέδρου, με αρμοδιότητα εποπτείας σε μια σειρά από υπουργεία οπότε και θα παραμείνει  στη θέση του  ο  Δ. Αβραμόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι σε έξη μήνες η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ οπότε η θέση του ΥΠΕΞ αποκτά σοβαρή επικοινωνιακή αξία.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου