Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΣ Ο "ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ" "Ποτάμι" τα προβλήματα στην Αττική - Κεντρικοί δρόμοι έγιναν απέραντα... πάρκινγκ

"Ποτάμι» τα προβλήματα και κυκλοφοριακό χάος έχει προκληθεί στην Αττική από τον κυκλώνα «Κλεοπάτρα» που χτύπησε τη Ελλάδα, με τους αρμόδιους φορείς να παραμένουν αδρανείς παρά τις....
προειδοποιήσεις της ΕΜΥ για έκτακτα καιρικά φαινόμενα μετά μάλιστα από τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη νεροποντή.
Το πρώι, η μέρα έγινε νύχτα οι ουρανοί… άνοιξαν, «βύθισαν» το Λεκανοπέδιο στα προβλήματα και ανέδειξαν για ακόμη μία φορά την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού. Ποιού μηχανισμού δηλαδή, αφού ήταν διαλυμένος και τον αποτελείωσε η τρόικα, με τους πολίτες να παραμένουν έρμαια της κακοκαιρίας.
Το Φαληρικό Δέλτα πλημμύρησε, το ρεύμα της λεωφόρου Συγγρού προς την Αθήνα έκλεισε, η οδός Χαμοστέρνας έγινε απροσπέλαστη όπως και σε κάθε έντονη βροχόπτωση. Σοβαρά προβλήματα έχουν καταγραφεί στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Ελληνικού, στη λεωφόρο Αθηνών στον Ασπρόπυργο, ενώ στον Κηφισό έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα δύο ρεύματα του δρόμου, στο ύψος της Αγίας Άννης.
Σε δεκάδες άλλες οδικές αρτηρίες παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος, με φωτεινούς σηματοδότες να έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και να μοιάζουν με απέραντα πάρκινγκ.
Μέχρι στιγμής οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για απάντληση είναι περιορισμένες, αλλά αναμένεται να αυξηθούν καθώς η βροχόπτωση συνεχίζεται.
Τα φαινόμενα που προκαλούνται από τον κυκλώνα «Κλεοπάτρα», ο οποίος μετά τις καταστροφές που προκάλεσε στη Σαρδηνία έχει εισβάλει στην Ελλάδα από τα δυτικά και το Ιόνιο αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα.
Η ΕΜΥ έχει εκδώσει ανακοίνωση έντονων καιρικών φαινομένων με τους ανέμους στα πελάγη να φθάνουν έως και τα 8 μποφόρ «κόβοντας» τις θαλάσσιες συγκοινωνίες και προκαλώντας προβλήματα στα ελληνικά νησιά.  
Ευτυχώς η "Κλεοπάτρα" είναι εξασθενημένη. Σε διαφορετική περίπτωση, η Αττική με τα βουλωμένα φρεάτια, τις κακοτεχνίες των εργολάβων που επι δεκαετίες λημένονται το δημόσιο χρήμα και το γνωστό "μπαλάκι" των αρμοδιοτήτων δεν θα πλημμύριζε αλλά θα... βούλιαζε.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου