Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Από ολόκληρη Κίνα ζητάμε μόνο τουρίστες... [εικόνες]

Στο γνωστό μοτίβο του "τουρισμού" κινήθηκε η συνάντηση του προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, στη συνάντηση που είχε στη Ρόδο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Στη συνάντηση ο κ. Παπούλιας επισήμανε....
ότι η επίσκεψη του κινέζου προέδρου λιγότερο από ένα μήνα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Κίνας στην Ελλάδα επισφραγίζει τη σύσφιξη των διμερών σχέσεων.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά κατά την υποδοχή του προέδρου της Κίνας όπου και σημείωσε ότι οι συχνές επαφές των ηγεσιών των δύο χωρών υπογραμμίζουν την επιθυμία να υπάρξει μεγαλύτερη συνεργασία των δύο χωρών.
Καλός και σωτήριος ο τουρισμός, αλλά μόνο με αυτόν δεν κτίζονται τα σημαντικά κράτη. Η τεχνολογία και οι επενδύσεις στην παντός είδους βιομηχανία είναι το μέλλον, όχι η παροχή υπηρεσιών. Αυτή είναι συμπληρωματική, αλλά όχι το βασικό προϊόν ενός κράτους. Η Κίνα αναζητεί συνεταίρους στην ΕΕ για βιομηχανικές συνεργασίες.
Κι εμείς μιλάμε μόνο για τουρισμό, αφού αυτό θέλουν μόνο οι Γερμανοί: Να εισπράξουν χρήμα και όχι να αποκτήσει η χώρα βιομηχανική-τεχνολογική υποδομή
 
 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου