Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Υπουργικό για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων

Με το θέμα των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις αλλά και το σχέδιο νόμου «Νέος Οικοδομικός Κανονισμός» στο επίκεντρο, συνεδριάζει στις 12:30 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, το υπουργικό συμβούλιο...
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί η έναρξη ισχύος, από την 1η Μαρτίου, των περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις, ενώ ο Πρωθυπουργός πρόκειται να αναφερθεί στις ενέργειες που χρειάζονται να γίνουν για να προχωρήσει η εκταμίευση των πρώτων ποσών του νέου Μνημονίου εντός του Μαρτίου.
Στις 15:00 ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου.
Ο κ. Σουλτς θα απευθύνει ομιλία στην αίθουσα της Γερουσίας, σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Συνάντηση θα έχει, επίσης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, και τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου