Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πλήρη συμμόρφωση Δ.Παπαδημούλη με την γραμμή Τσίπρα για κυβέρνηση με στήριξη "Ανεξάρτητων"

Στην γραμμή Α.Τσίπρα συντάχθηκε μέσα σε λίγες ώρες και ο διαφωνών Δ.Παπαδημούλης και πλέον δέχθηκε ότι προκειμένου να σχηματιστεί αντιμνημονιακή κυβέρνηση....
είναι απαραίτητοι οι ψήφοι όλων! Και αργά το απόγευμα διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση Αριστεράς, ενώ οι ψήφοι εμπιστοσύνης ή η ανοχή μπορεί να προέλθουν από οποιαδήποτε πολιτική δύναμη.
"Εάν εμείς, ως αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δεν θα τον πετάξουμε . Δεν θα του πούμε δεν τις θέλουμε. Συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι", ήταν η δήλωση του προέδρου του Συνασπισμού στην ιστοσελίδα tvxs σχετικά με τον κ. Καμμένο.
Σήμερα μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο κ. Τσίπρας, από την Αλεξανδρούπολη όπου περιοδεύει, ήταν σαφής: "Οι ιδεολογικές μας διαφορές δεν βοηθούν να έχουμε προγραμματική σύγκληση. Είπα το αυτονόητο, όταν ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας δώσει διερευνητική εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, θα απευθυνθούμε στα κόμματα της Αριστεράς για το σχηματισμό κυβέρνησης και ακόμα κι αν δεν συγκεντρώνουμε τη δεδηλωμένη, θα ασκήσουμε το συνταγματικό μας δικαίωμα να απευθυνθούμε στη Βουλή για να λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Και εκεί δεν θα αρνηθούμε την ψήφο κανενός, την ψήφο όμως σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς", δήλωνε χαρακτηριστικά.
Την Πέμπτη στις 19:30 ο ΣΥΡΙΖΑ προγραμματίζει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου