Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο πρώτος ευρωπαϊκός οίκος αξιολόγησης στα σκαριά από την Roland Berger

Σάρκα και οστά παίρνει το σχέδιο της δημιουργίας του πρώτου ευρωπαϊκού οίκου αξιολόγησης, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο συμβουλευτικός οίκος Roland Berger. Όπως επισημαίνεται «η χρηματοδότηση του οίκου αξιολόγησης....
είναι πλέον εξασφαλισμένη».
«Μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, με χρηματο-πιστωτικές ευρωπαϊκές εταιρείες, απορρέει μία επαρκής δέσμευση υπερ ενός ευρωπαϊκού οίκου αξιολόγησης. Ο κ. Μάρκους Κραλλ, σημαίνον στέλεχος του οίκου μας, θα είναι ο ιδρυτής του νέου οίκου αξιολόγησης».
Ωστόσο, δεν είναι σαφές το ποσόν της χρηματοδότησης του οίκου, ενώ το Βερολίνο εκτιμά ότι, αν δεν συγκεντρωθούν τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ, η λειτουργία του θα ήταν «προβληματική».
Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Απριλίου η Roland Berger είχε κάνει γνωστό ότι δεν είχε βρει ποσά ικανά να επιτρέψουν τη λειτουργία του πρώτου οίκου αξιολόγησης, με το Βερολίνο να εκφράζει τη λύπη του για αυτό δια στόματος του εκπροσώπου της καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος τόνισε την ανάγκη ο οίκος αξιολόγησης να χρηματοδοτηθεί μόνο από ιδιωτικά κεφάλαια, καθώς «τυχόν κρατική συμμετοχή θα έπληττε καίρια την αξιοπιστία του».
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου