Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ; Ο "συμπαραστάτης της Εκκλησίας"!

"Tα καλύτερα λόγια" είπε για τον "Κύριο Λαυριεντάδη" ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την επίσκεψη ανήμερα των Χριστουγέννων του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στις φυλακές Κορυδαλλού και την συνάντηση....
που είχε με τον "Κύριο Λαυρεντιάδη".
Γωνστός "ευεργέτης" της Εκκλησίας με τα κλεμένα λεφτά της Proton Bank ο Λ.Λαυρεντιάδης, φαίνεται ότι εξακολουθεί και έχει καλές σχέσεις με τον Αρχιεπίσκοπο.
Μιλώντας στον Real FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης τόνισε ότι "Εφέτος ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφτηκε τις φυλακές Κορυδαλλού, όπως κάνει κάθε χρόνο με ιδρύματα που επισκέπτεται και στο πλαίσιο αυτό είδε και τον κ. Λαυρεντιάδη" (σ.σ.: πρώτη φορά επισκέπτεται Χριστούγεννα τον Κορυδαλλό και είναι αμφίβολο αν γενικά τον έχει επισκεφθεί άλλη φορά. Και σε τελική ανάλυση ίδια είναι τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που επισκέπτεται κάθε χρόνο με τις φυλακές Κορυδαλλού που ανακάλυψε λόγω Λαυρεντιάδη;).
"Ο κύριος Λαυρεντιάδης, έχει συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο παρελθόν, στην Εκκλησία", πρόσθεσε, αλλά δεν διευκρίνησε με ποιανού τα λεφτά "συμπαραστεκόταν" στην Εκκλησία.
"Ραντεβού, δεν είχε με τον κύριο Λαυρεντιάδη", είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής "αλλά θεώρησε ανθρώπινο, να του εκφράσει τη συμπαράστασή του για τη δοκιμασία που περνά, αυτές τις Άγιες ημέρες".
Θα μας τρελάνουν από την Αρχιεπισκοπή; Τι θα πει "Δεν είχε ραντεβού, με τον κύριο Λαυρεντιάδη"; Μήπως είχε κλεισμένα τα ραντεβού του, ο κατηγορούμενος για την απάτη-κλοπή 790.000.000 ευρώ ή υπήρχε περίπτωση να ήταν busy στο κελί του; Πήγε για να συναντηθεί μαζί του και αυτό έκανε.
Όσο για την "δοκιμασία που περνά αυτές τις Άγιες ημέρες ο κύριος Λαυρεντιάδης" μήπως θα πρέπει να συμπαρασταθεί ο Αρχιεπίσκοπος στους χιλιάδες μετόχους της Proton Bank που τους έφαγε τα λεφτά ο "συμπαραστάτης της Εκκλησίας";
Να πούμε ότι και ένα αλλο "λουλούδι" των ημερών ο στενός συνεργάτης του Νίκου Καραχάλιου, ο ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ, Κώστας Βασιλάκος, έχει στενεή σχέση με την Εκκλησία και ήταν συνεργάτης της εκκλησιαστικής ΜΚΟ, "Αποστολή".
Μήπως θα πρέπει η Αρχιεπισκοπή να αναθεωρήσει ορισμένες απόψεις περί "ευεργετών" και "συμπαραστατών" και να μην γίνεται, άθελά της φυσικά, πλυντήριο κλεμμένου χρήματος;
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου