Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ Βουλή: Ενός λεπτού σιγή για τους τρεις ήρωες των Ιμίων

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν λίγη ώρα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής στη μνήμη των τριών ηρώων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν στα Ίμια εκτελώντας το καθήκον τους όταν η τότε κυβέρνηση είχε αποφασίσει την προδοσία της χώρας και την υποστολή της σημαίας. Τιμή....
στους ήρωες, υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο, υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση και αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος εξέφρασε εκ μέρους της κυβέρνησης την τιμή της Πολιτείας στη μνήμη των ηρώων που έπεσαν στα Ιμια στις 31 Ιανουαρίου 1996.
Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να αποκαλυφθεί τι έγινε τη νύχτα των Ιμίων και πως έπεσε το ελικόπτερο με τους ήρωες.
Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τις οικογένειες των τριών θυμάτων σε μια επίσκεψη που εκτός από τον πολιτικό της χαρακτήρα, δεν παύει να αποτελεί συμβολισμό της οφειλόμενης τιμής της πολιτείας.
«Θα έπρεπε να πουν την αλήθεια για να ησυχάσουν τα παιδιά εκεί που είναι» τόνισε η Μαλάμω Γιαλοψού, μητέρα του Έκτορα Γιαλοψού, του ενός εκ των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασαν τη ζωή τους κατά την κρίση στα Ίμια. «Να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια. Είναι καιρός να πουν τι έγινε με τα παιδιά εκείνο το βράδυ» υπογράμμισε η κ. Γιαλοψού, αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν οι τρεις αξιωματικοί.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου