Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σε 1 ψήφο κρέμεται πλέον η Κυβέρνηση - Θέμα χρόνου οι Εθνικές εκλογές!

Με 151 και 152 ψήφους πέρασαν τα χθεσινά νομοσχέδια ενώ προκειμένου να γίνει αυτό ενεργοποιήθηκαν και οι "λαγοί" της Κυβέρνησης, οι "ανεξάρτητοι" βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης....
όπου ψήφισαν υπέρ των άρθρων.
Μετά την διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη από την Νέα Δημοκρατία η Κυβέρνηση πλέον στηρίζεται μόλις από 152 βουλευτές, ενώ σε αυτούς προσμετρούνται οι Γιώργος Παπανδρέου και Απόστολος Κακλαμάνης όπου εχθές δεν υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο...
Φυσικά ο Βενιζέλος δεν τόλμησε να τους διαγράψει αφού η Κυβέρνηση θα έχανε τη δεδηλωμένη!
Ουσιαστικά πλέον η Κυβέρνηση κρέμεται από 1 ουσιαστικά ψήφο και είναι πασιφανές ότι άλλο μνημόνιο/πολυνομοσχέδιο/μεσοπρόθεσμο δεν περνάει. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πότε θα κρίνει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ότι τους συμφέρει να πάνε σε εκλογές.
Όσον για την στάση της ΔΗΜΑΡ πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Για άλλη μια φορά δεν καταψήφισαν την Κυβέρνηση, παρόλο που την καταγγέλλουν συνεχώς, ενώ ήταν το μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης που αρνήθηκε την πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών.
Βλέπετε ο Φώτης Κουβέλης σαν «υπεύθυνος αριστερός» περιμένει πως και πως τις αντιπαροχές που του έχουν τάξει (βλέπε Πρόεδρος της Δημοκρατίας).
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου