Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ιδού τα νέα μέτρα που έκρυψαν Σαμαράς και ΜΜΕ - Μονιμοποιούν την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος!

Ο Πρωθυπουργός βγήκε εχθές να πανηγυρίσει για τις μεγάλες "επιτυχίες" του, το πρωτογενές "πλεόνασμα", τα λεφτά που θα μοιράσει καθώς και οτι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα λιτότητας.
Από την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν....
χθες Ουάσιγκτον, Βρυξέλλες και Φραγκφούρτη προκύπτει ότι, για να κλείσει η διαπραγμάτευση χωρίς πρόσθετα εισπρακτικά μέτρα φέτος, η κυβέρνηση δέχτηκε χωρίς πολλές συζητήσεις την μονιμοποίηση...
του μέτρου της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, αλλά και του τέλους επιτηδεύματος για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
Μετά την μονιμοποίηση του έκτακτου χαρατσιού για τα ακίνητα, η Κυβέρνηση των Μνημονίων, η Κυβέρνηση της Τρόικας και των ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, φαίνεται οτι ξέχασε να μας ενημερώσει μέσω της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού για τα ασήμαντα αυτά νέα μέτρα. Για ακόμη μια φορά κάνουν ότι μπορούν για να μας αποδείξουν πως ούτε διαπραγμάτευση γίνεται, αλλά ούτε και τους ενδιαφέρει το μέλλον των Ελλήνων πολιτών.
Ψεύτες, άκρως επικίνδυνοι ή και τα δύο μαζί;
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου